A tolerancia művészete

A komáromi Ukrán Nemzetiségi Önkormányzat 2014. június 06-án 18.00 órai kezdettel „ A tolerancia művészete” címmel, zenés irodalmi estét rendez.

Helyszín:

Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola, Egressy terem
(2900 Komárom, Klapka Gy. út 54.)

Fellépő művészek:

  • Marina Zakharova (ukrán, zongora, ének)
  • Bernáth Ferenc (magyar, gitár)
  • Orhan Agabeyli (azeri, percussion)

A koncerten saját szerzemények szólalnak meg, etno, jazz, világ zene, ukrán, magyar, spanyol, szefárd, azerbajdzsáni klasszikus elemekkel fűszerezett népzenei feldolgozásokból áll, eredeti nyelveken énekelve.

Sok szeretettel várunk mindenkit!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X