A Pro Urbe díjasokat fogadták a városházán

 

23. Komáromi Napok megnyitója alkalmából április 26-án tartott ünnepi testületi ülésen került sor az idei Pro Urbe Komárom kitüntető címek átadására.  A címet ez évben több társadalmilag fontos szervezet kapta. Dr. Molnár Attila polgármester az elmúlt hetekben a városházán,  “jelképesen”  a szervezetek valamennyi tagjának is átadta a kitüntetéseket.

A díjazottak:

  • A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Komáromi Csoportja
  • A Komáromi Egressy Fúvószenekar
  • A Magyar Vöröskereszt Komáromi Területi Szervezete
  • A Tempo Karate Sportegyesület

 

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X