A Naumburgi Fúvósegyüttessel lépett fel az Egressy Fúvószenekar

Nagy örömünkre idén is helyet kapott a fúvószene a Komáromi Napok programjai között. Az Egressy Fúvószenekar szórakoztatta a zenekedvelő közönséget vasárnap délután fél 4-től a borudvarban felállított színpadon. A műsorban fellépett a Black Harmonists Énekegyüttes és a Fúvószenekar is Naumburgból.

A program végén közös zenélésre is sor került. A rendezvény nagy sikerrel zajlott,amihez szívből gratulálunk a Résztvevőknek.
Sok köszönet Szabó Ferenc tanár úrnak a lelkiismeretes, magas színvonalú szakmai munkájáért, vitathatatlanul a Komáromi Napok egyik legnívósabb műsorát nyújtották a fúvósok.
Megosztás

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X