A „MAGYAR FA SORSA” ZENÉS IRODALMI MŰSOR

A Komáromi Klapka György Múzeum és a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola tisztelettel meghívja Önt a 2019. november 26-án 18.00 órakor ADY ENDRE HALÁLÁNAK 100. ÉVFORDULÓJA alkalmából megrendezésre kerülő A „MAGYAR FA SORSA”  ZENÉS IRODALMI MŰSORRA.

Helyszín: Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola, Egressy terem

Közreműködnek:

  • Ambrus Ákos, Gábor Klára
  • Menyhárt László és a zeneiskola ütő kamaraegyüttese (Sánta Balázs, Joó Bence, Török Ignác Bálint, Hántai Balázs, Méri Martin, Csordás Tamás)
  • Musitz Áron Szűcs József Vadász Attila Varga Tamás

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Köszönjük, hogy adója 1 % -val támogatja a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola „Összhang” Közművelődési Alapítványát

Adószámunk: 18601314-1-11

X