60 éves a Jókai Mór Városi Könyvtár

Tisztelettel meghívjuk és várjuk 2013. május 13-án (hétfőn) 15 órára a Jókai Mór Városi Könyvtár 60 éves évfordulója alkalmából rendezett

Jubileumi ünnepségre.

Köszöntő:

Turi Bálint, Komárom város kulturális és oktatási ügyekért felelős alpolgármestere

Visszatekintés 2003-2013:

György Károlyné Rabi Lenke könyvtárigazgató

Ünnepi műsor:

Közreműködnek Jónás Csaba, Tarics Péter versmondók és az Egressy Béni Zeneiskola Alapfokú Művészeti  Iskola vonós kamaracsoportja: Zemplényi Zsófia, Koppán Kata, Kecskeméti Dávid. Felkészítő tanáruk Takács Hajnalka.

Fogadás

Szeretettel várjuk!

60 éves a Jókai Mór Városi Könyvtár
Jókai Mór Városi Könyvtár

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X