Mesebemutatót tartott a zongora tanszak

2015. április 14-én 17 órától telt ház előtt tartott mesebemutató előadást iskolánk zongora tanszaka.

A műsorban Kecskés Balázs: A bátor királyfi című darabját mutatták be, a mesés történetet zongora produkciók színesítették. Az Egressy Terem színpadát látványos dekorációval díszítették, sok köszönet a jelmezek elkészítéséért a kedves Szülőknek, a résztvevő gyerekeknek,és a felkészítő tanároknak: Bellus Dorottyának, Hersics Diánának, és Prágay Mariannának.

Szívből gratulálok Szilli Ilona Tanárnőnek az ötletért, és a színvonalas kivitelezésért.

 

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X